Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Video: alle spookhuizen en walkthroughs van de Halloween Scare Nights in Plopsaland

18-10-2023, 13.43 uur

Benieuwd naar de Halloween Scare Nights in Plopsaland De Panne? Bezoekers van het halloween-evenement in het Vlaamse attractiepark kunnen dit jaar drie spookhuizen en twee walkthroughs ontdekken. Een uitgebreide video brengt alle vijf belevingen in beeld.

Er zijn nog Halloween Scare Nights op zaterdag 21, zaterdag 28 en dinsdag 31 oktober en zaterdag 4 november. De spookhuizen heten Mad Rat - The Manhunt Race, Krampus en CandyStein. Mad Rat bevindt zich onder waterbaan DinoSplash, Krampus werd gebouwd bij houten achtbaan Heidi The Ride.

CandyStein is te vinden in een loods tussen Wickieland en het Kermisplein, de oude locatie van Freak Circus. Voor het decor schakelde Plopsa de firma Concept Factory in. Mad Rat werd ontworpen door Lars de Valk. De toegang is in principe gratis, maar voor 23 euro per persoon kunnen de wachtrijen bij de drie haunted houses overgeslagen worden.

Vgelverschrikkers
Bij de Big & Betsy Hoeve is gezorgd voor een zeer uitgebreide walktrough met vogelverschrikkers: Scarecrow. In Wickieland wordt de walkthrough Skrämma bevolkt door bloeddorstige vikings. Plopsa duidt beide walkthroughs zelf aan als scare zones, maar van een gebied is geen sprake: bezoekers volgen steeds een vaste looproute.Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be