Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Madame Tussauds Amsterdam

Rapper Snelle nieuw in Madame Tussauds Amsterdam

12-10-2023, 14.35 uur

Madame Tussauds Amsterdam heeft een Nederlandse beroemdheid aan de collectie toegevoegd. Bezoekers van het wassenbeeldenmuseum komen vanaf nu rapper Snelle tegen, bekend van hits als Smoorverliefd, Kleur, In De Schuur, Blijven Slapen, Lippenstift en De Overkant.

Een woordvoerster noemt hem "één van de grootste jonge artiesten van Nederland". De introductie van de rapper "was geen impulsieve keuze", aldus de voorlichtster. Madame Tussauds zegt goed onderzocht te hebben welke jonge zanger bezoekers graag zouden willen zien. "Snelle kwam als absolute favoriet uit de bus."

Snelle is de artiestennaam van Lars Bos. Eind vorig jaar poseerde hij voor een team van Londense beeldhouwers, die speciaal daarvoor naar Nederland waren gekomen. De besloten onthulling van het eindresultaat vond woensdag plaats. "Oh mijn god, wat raar", was Bos' eerste reactie. "Ben ik echt zo lang?"



Meer Madame Tussauds Amsterdam
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be