Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris schrapt Pixar-show uit angst voor bedwantsen in theater

08-10-2023, 23.50 uur

De nieuwe Pixar-theatershow van Disneyland Paris ging vandaag onverwachts niet door. Alle voorstellingen van Together: A Pixar Musical Adventure zijn uit het programma gehaald. De reden: in het Studio Theater van het Walt Disney Studios Park zouden bedwantsen aangetroffen zijn.

Een bezoeker had een klacht ingediend na het zien van bedwantsen op de stoelen van de theaterzaal, melden ingewijden aan Looopings. Vervolgens kwam er een inspectie, waarbij ook de kostuums van de artiesten gecontroleerd zijn. De productie is uit voorzorg stilgelegd.

Of er daadwerkelijk bedwantsen zijn aangetroffen, blijft onduidelijk. Woordvoerders van Disneyland Paris hebben niet gereageerd op een verzoek om commentaar. Waarschijnlijk keert de Pixar-show morgen weer terug, na een grondige reinigingsoperatie. Together draait om animatiefilms als Toy Story, Finding Nemo en Coco.

Bultjes
Frankrijk is de laatste tijd in de ban van bedwantsen. Met name in Parijs schijnen de insecten steeds vaker op te duiken, bijvoorbeeld in hotels, metro's, treinen en bioscopen. Ze zijn niet schadelijk, maar wel hinderlijk: bedwantsen voeden zich met menselijk bloed. Bijtwonden veroorzaken jeukende bultjes. Het bestrijden van de hinderlijke diertjes is erg lastig.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be