Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Looopings onthult thema nieuwe achtbaan Efteling

27-04-2014, 13.01 uur

De nieuwe veelbesproken dive coaster in de Efteling krijgt het thema van een ouderwetse Nederlandse mijn. Dat kan Looopings exclusief melden op basis van verschillende betrouwbare bronnen.

Bij de attractie hoort bovendien een mysterieus achtergrondverhaal dat voor en tijdens de rit op verschillende manieren terugkomt. In de opzienbarende achtbaan, die achter De Vliegende Hollander komt te liggen, worden bezoekers via een grote mijnlift naar het hoogtepunt van dertig meter gehesen. Daar duikt het treintje vervolgens loodrecht naar beneden in een diepe mijnschacht.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be