Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Nieuwe avondshow Disneyland Paris brengt eerbetoon aan Main Street Electrical Parade

07-10-2023, 12.19 uur

Disneyland Paris brengt een eerbetoon aan het verleden in een nieuwe avondshow. Vanaf januari 2024 kunnen bezoekers elke avond kijken naar een nieuw dronespektakel, onderdeel van festival Disney Symphony of Colours. Vandaag wordt alvast een concept naar buiten gebracht.

Op de afbeelding is het piratenschip van Peter Pan zichtbaar, gemaakt van lichtgevende drones. Dat is een verwijzing naar de iconische Main Street Electrical Parade, die tussen 1992 en 2003 te zien was in Disneyland Paris. In de lichtjesparade kwam het schip ook voor.

Disney belooft "een energieke parade in de lucht, met een dronegedeelte geïnspireerd op de beeldbepalende Main Street Electrical Parade". De droneshow draait tot eind september 2024. Bij Disney Symphony of Colours hoort ook een nieuwe dansshow, die opgevoerd wordt van half februari tot begin april.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be