Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Foto's: Attractiepark Slagharen legt laatste hand aan nieuw halloween-evenement

06-10-2023, 13.05 uur

In Attractiepark Slagharen wordt de laatste hand gelegd aan een nieuw halloween-evenement. Morgen starten de griezelfestivals Scary Prairie - voor gezinnen met kinderen - en Western Nightmares - voor waaghalzen vanaf 14 jaar. De afgelopen dagen zijn de decoraties van de drie scare zones opgetuigd.

Pumpkin Market, met duizenden pompoenen, bevindt zich op het Fonteinplein bij de entree. Lost Trail is te vinden achter achtbaan Gold Rush, bij de attracties The Eagle, Red Bandits Adventure, The Pirate, Chuck Wagon en Tomahawk. Ook de bestaande Main Street wordt een griezelgebied.

Bij de voetgangerstunnel richting de entree is een rookeffect geïnstalleerd. Op het ingangsgebouw hangt een Western Nightmares-spandoek. Verder staan walkthrough Outcast Camp en hooibalendoolhof Crows Nest inmiddels volledig overeind.

Interieur
Outcast Camp verrees naast reuzenrad Big Wheel, achter de gastenservice. Crows Nest ligt achter verkooppunt Blacksmiths', tussen de Main Street en waterpark Aqua Mexicana. Eerder kwamen al beelden naar buiten van het interieur van spookhuis The Manor, gesitueerd in de Western Village-hal. 's Winters is daar een ijsbaan te vinden.

De scare zones en horrorattracties zijn overdag geschikt voor kinderen. 's Avonds, na 18.06 uur, worden bezoekers de stuipen op het lijf gejaagd. Voor het haunted house en de walkthroughs moeten online aparte tickets besteld worden. Die kosten 0 tot 5 euro per stuk.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be