Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland nodigt influencers uit: bekende gezichten bij Halloween Spooky Days

05-10-2023, 16.07 uur

In Walibi Holland zijn de komende weken verschillende beroemdheden te ontmoeten. Het pretpark nodigde een groot aantal influencers uit om familie-evenement Halloween Spooky Days te promoten, de kindvriendelijke tegenhanger van de bekende Fright Nights. Onder andere de Bankzitters en Enzo Knol komen langs.

"Je kan ze zien optreden of alles vragen tijdens de Q&A", laat Walibi weten. "Ook krijg je de kans ze te ontmoeten tijdens de meet-and-greet." De artiesten zijn te vinden in griezelgebied Festival of Freaks, tegenover achtbaan Lost Gravity.

Op zaterdag 7 en zondag 8 oktober is Djamila Verhoef - beter bekend als MeisjeDjamila - aanwezig. Zangeres, actrice en presentatrice Stefania Liberakakis werd geboekt voor zaterdag 14, zondag 15, woensdag 18 en maandag 23 oktober. Walibi-bezoekers komen op maandag 16 en dinsdag 17 oktober de Familie Lakap tegen, bekend van hun familievlogs.

Sterre Koning
Fans van de Bankzitters kunnen hun helden zien op donderdag 19 en vrijdag 20 oktober. Sterre Koning is in Walibi in het weekend van zaterdag 21 en zondag 22 oktober. Ook Enzo Knol brengt in de herfstvakantie een bezoek aan het attractiepark, op dinsdag 24 en woensdag 25 oktober.

Meidengroepen Unity (donderdag 26 en vrijdag 27 oktober) en Infinity (zaterdag 28 en zondag 29 oktober) sluiten het evenement af. De Spooky Days zijn bedoeld voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Een jaar eerder verwelkomde Walibi onder andere TikTok- en YouTube-sterren Jessie van Wieren, Bibi, Esmee Joanna en Vijftal.Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be