Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Familiepark Mondo Verde

Halloween in Limburgs attractiepark Mondo Verde voor het eerst met betaald spookhuis

18-10-2023, 22.35 uurBeeld: Marco Bakker

Het halloween-evenement in het Limburgse attractiepark Mondo Verde wordt dit jaar iets groter. Bezoekers van Halloween The Villains kunnen in 2023 voor het eerst een betaald spookhuis betreden. Voor 4 euro per persoon nemen ze een kijkje in Freak House, een overdekte beleving met een beperkte capaciteit.

Halloween The Villains wordt voor de achtste keer georganiseerd door Twilight Fantasy Productions. Eén weekend per jaar transformeert Mondo Verde in Landgraaf tot een horrorfestival met ruim 140 acteurs. "Bijzonder is dat ons programma elk jaar anders is", vertelt een woordvoerster aan Looopings. "We hebben nooit dezelfde zones."

In Freak House is plek voor ongeveer tweehonderd personen per uur. Dit keer bestaat het aanbod verder uit de scare zones The Last Hope, Hellfire en Joyland, het spookhuis Cinema 666, het doolhof Hellraiser Maze en de walkthrough Forest Creeps.

Mascotte
Daarnaast wordt gezorgd voor een kermisattractie waar eveneens acteurs ronddwalen: funhouse Adventure Island, voor 3,50 euro. Het jaarthema luidt "Unleash Hell". De organisatie introduceert voor het eerst een eigen mascotte: Viktor.

The Villains vindt plaats op vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober, van 19.00 tot 00.00 uur. De attracties van Mondo Verde zijn gewoon geopend. Tickets kosten 27,50 euro. Een week eerder, op zaterdag 21 oktober, is er nog een speciaal griezel-evenement voor kinderen: The Little Villains. Dat begint om 18.30 uur.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Familiepark Mondo Verde
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be