Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Duizenden pompoenen in Slagharen voor scare zone Pumpkin Market

04-10-2023, 12.15 uur

Attractiepark Slagharen is bezig met de opbouw van Pumpkin Market, één van de scare zones van het nieuwe halloween-evenement Western Nightmares. Voor het aankleden van het griezelgebied bestelde het Overijsselse pretpark duizenden pompoenen.

In totaal komen er tijdens Halloween ongeveer vijfduizend pompoenen in het park te liggen. Die zijn per kar opgehaald bij een boer in de omgeving. Het overgrote deel ligt in Pumpkin Market, waar zowel overdag als 's avonds activiteiten plaatsvinden.

Overdag kunnen bezoekers een kijkje nemen bij een vrolijk pompoenvolk. Na 18.06 uur, als het avondprogramma van start gaat, komen wraakzuchtige pompoenen tevoorschijn. Dan is het parkdeel geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar.

Zaterdag
De andere twee scare zones heten Main Street en Lost Trail. Verder zijn er de horrorbelevingen Outcast Camp, Crows Nest en The Manor, waar aparte tickets voor besteld moeten worden. Western Nightmares gaat aanstaande zaterdag van start.Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be