Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Walibi Holland adverteert pal voor de deur van Avonturenpark Hellendoorn

03-10-2023, 17.05 uurBeeld: Herman Nijkamp

Walibi Holland adverteert op een opvallende plek. Pal voor de deur van Avonturenpark Hellendoorn is een reclame opgedoken voor Walibi's Halloween Fright Nights. In het bushokje bij de ingang van het Overijsselse pretpark hangt een poster met Walibi-mascotte Eddie de Clown erop.

Wie richting de entree wandelt of rijdt, kan niet om Eddie heen. Een woordvoerder van Avonturenpark Hellendoorn reageert met een knipoog. "Wij begrijpen wel dat Walibi graag bij ons adverteert", zegt hij. "Wij zijn namelijk al twee keer op rij verkozen tot het beste halloween-event van het jaar."

Die publieksprijs ontving Hellendoorn in 2022 en 2023 uit handen van fansite ScareZone. De Halloween Fright Nights worden dit jaar gepromoot met de slogan Symphony of Screams. Het evenement in Hellendoorn heet simpelweg Screams.

Geschreeuw
"Bij ons geen symfonie, maar enkel het keiharde geschreeuw", vult de voorlichter aan. Screams vindt plaats op 14, 21 en 28 oktober en 4 november. De Halloween Fright Nights zijn te beleven op twaalf dagen tussen 7 en 29 oktober.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be