Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Gezin beklimt snackkraam Disneyland Paris om vuurwerk te kunnen zien

03-10-2023, 13.20 uurBeeld: @WDWNT, @FiBelleFi

Sommige bezoekers van Disneyland Paris kennen geen manieren. Een video toont hoe een gezin een metershoge snackkraam beklommen heeft om het vuurwerk te kunnen bekijken. De bizarre beelden werden gedeeld op social media door de Amerikaanse Disney-website WDW News Today.

Het asociale en gevaarlijke voorval vond maandagavond plaats bij een gesloten kraam naast de ingang van themagebied Discoveryland, tegenover Buzz Lightyear-souvenirwinkel Constellations. Meerdere gezinsleden, inclusief kleine kinderen, stonden op de kar.

"Hoogtepunt van de avond: kijken hoe een gezin wordt gevraagd om van het dak van een snackkiosk naar beneden te komen toen ze vuurwerk aan het bekijken waren in Disneyland Paris", luidt het commentaar bij het korte filmpje. Inmiddels is de video al bijna 80.000 keer bekeken.

Disney Dreams
Op de achtergrond klinkt muziek uit The Lion King, afkomstig uit avondspektakel Disney Dreams. De show, met vuurwerk, fonteinen, muziek en videoprojecties, wordt dagelijks opgevoerd bij het kasteel van Doornroosje.

Disney-fans reageren verontwaardigd op de actie. Veel gebruikers merken op dat het publiek van Disneyland Paris opvallend onbeschoft kan zijn. Foto's van een andere voorbijganger laten zien hoe bezoekers even verderop op rotsen zijn gaan zitten.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be