Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Opbouw van nieuw kerst-evenement Movie Park Germany is al begonnen

03-10-2023, 15.41 uur

Wie dit najaar Movie Park Germany bezoekt, wordt direct bij binnenkomst geconfronteerd met een enorme stalen constructie. Op het entreeplein van het Duitse pretpark is normaal gesproken een standbeeld in de vorm van een filmrol zichtbaar, omringd door fonteinen. Nu staan er betonblokken en steigers.

Het aanblik is allesbehalve fraai. Op social media vragen fans zich af waarom Movie Park ervoor koos om de blikvanger tijdens het drukbezochte halloweenseizoen zo toe te takelen. De werkzaamheden hebben in ieder geval niets te maken met het Halloween Horror Festival, dat afgelopen weekend begon.

Ook is geen sprake van een opknapbeurt. Het blijkt te gaan om voorbereidend werk voor het nieuwe kerst-evenement van het attractiepark. Op vrijdag 1 december gaat Hollywood Christmas van start. Dan moet op de plek van de fontein een gigantische kerstboom staan, omringd door kerstdecoraties.

Te kort
Halloween eindigt op zondag 12 november. De tweeënhalve week tussen beide evenementen is volgens Movie Park te kort om alle griezelrekwisieten op te bergen en de kerstversieringen op te hangen. Daarom staat de basisstructuur voor de kerstboom nu al overeind.

Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be