Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Nieuwe pincollectie Efteling staat in het teken van Fata Morgana

01-10-2023, 12.39 uurBeeld: @cindy_ve, @pinverzameling

De Efteling heeft onaangekondigd zeven nieuwe Fata Morgana-pins uitgebracht. Verzamelaars kunnen de volledige set echter niet in één keer aanschaffen. De metalen souvenirs zijn individueel verkrijgbaar in gesloten zakjes, zodat vooraf niet duidelijk is welke pin erin zit. Eén pin kost 6 euro.

De pins tonen zeven verschillende scènes in de bekende oosterse darkride: een buikdanseres, de cipier bij de gevangenis, reus Djinn, tovenaar Miraculus, de pasja, de tijger en de vrouw met de kruik. Ze zijn te vinden in souvenirwinkels De Bazaar en In den Ouden Marskramer. De oplage is niet bekendgemaakt.

Door te werken met gesloten zakjes, wil de Efteling de ruilhandel onder pinliefhebbers aanwakkeren. "Verzamel alle zeven mysterieuze pins van Fata Morgana", staat op een reclamebord. "Ruil je dubbele pins met andere verzamelaars en maak je verzameling compleet."

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be