Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling belooft: topattractie Hartenhof gaat door

18-04-2014, 14.41 uur | Reacties

Dat de Efteling vanochtend een gigantische nieuwe achtbaan presenteerde, wil niet zeggen dat andere grootscheepse plannen helemaal van de baan zijn. Directeur Fons Jurgens belooft dat de jaren geleden aangekondigde topattractie Hartenhof gewoon gebouwd gaat worden.

De darkride in de stijl van Droomvlucht zou de duurste (42,5 miljoen) en grootste attractie in de geschiedenis van het pretpark worden. Sinds 2012 is de bouw ervan al meerdere malen uitgesteld.

De opening staat nu gepland tussen 2016 en 2020. Het vergevorderde plan voor de attractie Lummels, een kleine vrijevaltoren voor kinderen, is waarschijnlijk wel gesneuveld.

Meer Efteling
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be