Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen breekt doolhof na drie jaar af

28-09-2023, 21.46 uurBeeld: Robert van der Laan

Attractiepark Slagharen is vandaag begonnen met het weghalen van het doolhof. Het gratis toegankelijke labyrint opende in het najaar van 2020. Na drie jaar neemt het Overijsselse pretpark er weer afscheid van.

Het doolhof was te vinden bij de grote molen naast zwemparadijs Aqua Mexicana en kindergebied Kids Country. Bezoekers wandelden langs houten schuttingen met hier en daar een poster in thema. Er stonden ook hooibalen en een wit paard.

"Dit was destijds een toevoeging voor ons najaarsevenement Western Wish Fall", vertelt een Slagharen-woordvoerder aan Looopings. Het festival wordt in 2023 vervangen door de eerste editie van de halloweenvieringen Scary Prairie en Western Nightmares.

Crows Nest
"Er komt tijdens Halloween een mooiere versie voor terug", belooft de voorlichter. Hij doelt op het gratis strodoolhof Crows Nest, dat momenteel opgebouwd wordt achter de Main Street. Het nieuwe evenement start op zaterdag 7 oktober.





Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be