Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Bizarre oude beelden opgedoken: Mickey Mouse loopt door de Efteling

28-09-2023, 20.06 uur

De Efteling heeft in het verleden Mickey Mouse over de vloer gehad. Dat blijkt uit oude beelden die onlangs opdoken via YouTube. In een bizarre muzikale video, opgenomen in het Kaatsheuvelse sprookjespark, komen verschillende Disney-figuren voorbij.

Naast de wereldberoemde muis zien we Donald Duck, Dagobert Duck, Willy Wortel, oma Duck, de neefjes Kwik, Kwek en Kwak en de biggetjes Knir, Knar en Knor. Om onverklaarbare reden zijn ook Betty Boop en figuren uit de tekenfilmserie The Flintstones van de partij, inclusief hun bekende prehistorische wagen.

Dat zijn geen Disney-personages: The Flintstones werd geproduceerd door de concurrerende tekenfilmstudio Hanna-Barbera, Betty Boop is eigendom van Paramount Pictures. Na het bekijken van de video blijft de vraag hangen wat de karakters in de Efteling doen.

Sprookjesbos
Het twee minuten durende filmpje komt uit de koker van het Amsterdamse komische duo De Mounties. De zang wordt verzorgd door Piet Bambergen. Er is vooral gefilmd in het Sprookjesbos: kijkers zullen De Vliegende Fakir, De Indische Waterlelies en het Herautenplein herkennen.Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be