Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland bespot Disneyland Paris met grap over bomen

27-09-2023, 14.49 uur

Toverland speelt in op de beslissing van Disneyland Paris om bomen voortaan als attracties te rekenen. Gisteren werd duidelijk dat de officiële Disney-app enkele bijzondere bomen en planten voortaan rekent tot het attractieaanbod. Zo kreeg het Disney-resort er plotsklaps dertien nieuwe attracties bij.

Voor Toverland was dat aanleiding om Disneyland te plagen op social media. In een bericht op X, dat al bijna 30.000 keer bekeken is, deelt het Limburgse attractiepark links naar de attractiepagina's van Wirbelbaum en Expedition Zork. "Soms zijn bomen daadwerkelijk een attractie!", staat erbij.

Wirbelbaum is vormgegeven als een grote draaiende boom met tollende gondels. In Expedition Zork maken bezoekers een vaartocht zittend in bootjes in de vorm van uitgeholde boomstammen. Deze 'bomen' zijn dus met recht een attractie, is de boodschap van Toverland.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be