Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling start ticketverkoop voor nieuwjaarsfeest

26-09-2023, 13.33 uur

De Efteling verkoopt vanaf vandaag entreebewijzen voor oud en nieuw. Op zondag 31 december vindt in het attractiepark opnieuw een nieuwjaarsviering plaats, van 19.00 tot 01.00 uur. Tickets zijn nu online verkrijgbaar voor 52 euro. Het tarief is inclusief parkeren, een glas champagne en een oliebol.

Nagenoeg alle attracties blijven geopend. Ook staat er extra entertainment op het programma, waaronder een lasershow. Om middernacht zorgt de Efteling voor een vuurwerkspektakel. Het precieze programma wordt later bekendgemaakt.

"Ga bij maanlicht over de kop in de Python, maak een ritje in Max & Moritz onder de fonkelende sterren of bekijk het sprookjesachtig verlichte park vanuit de Pagode", zo luidt de promotietekst.

Volgeboekt
Abonnementhouders krijgen 25 procent korting op de toegangsprijs. Zij zijn 39 euro per persoon kwijt. Bij verblijfsgasten is het feest inbegrepen. Alle hotelkamers zijn al volgeboekt. Er zijn nog wel enkele vakantiewoningen beschikbaar.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be