Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Amusementspark Tivoli

Gelders pretpark Tivoli griezelt voor het eerst ook 's avonds

03-10-2023, 17.33 uur

Attractiepark Tivoli, gelegen in de Gelderse gemeente Berg en Dal, organiseert voor het eerst twee speciale halloweenavonden. Op zaterdag 14 en dinsdag 17 oktober vindt het het familiepark Tivoli's Halloween Party plaats, met extra entertainment. De poorten blijven geopend tot 19.30 uur.

Er zijn halloweenactiviteiten op 7 en 8 oktober en van 14 tot en met 22 oktober. In principe gaat het park dan open van 12.00 tot 17.00 uur, met straattheater, een speurtocht, meet-and-greets, een theatervoorstelling, een griezeldisco, schminken en griezelspellen.

Tijdens de twee avondopenstellingen worden de openingsuren verlengd. Dan zorgt men ook voor scare actors en een vuurshow. De attracties zijn gewoon geopend. Volgens het verhaal is Tivoli overgenomen door de Bomenheks. Tivoli's Halloween Party is geschikt voor kinderen tot ongeveer 10 jaar. Zij mogen verkleed komen.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Amusementspark Tivoli
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be