Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Verkeerspark Assen

Verkeerspark Assen gecrasht

17-04-2014, 15.41 uur | Reacties

Het bekende Verkeerspark in Assen gaat voorlopig niet meer open. Door desastreuze bezoekersaantallen is er kennelijk geen geld meer om het pretpark draaiende te houden.

In hoogtijdagen trok de attractie jaarlijks 120.000 man, maar de afgelopen jaren waren dat er hooguit 70.000. Eigenlijk zou het Verkeerspark op 23 april aanstaande opengaan. De openingsdatum is nu tot nader order uitgesteld. Eigenaar Herman Jasper hoopt snel een overnamekandidaat te vinden.

Meer Verkeerspark Assen
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be