Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland Resort Belgium

Plopsaland investeert in Halloween: drie nieuwe spookhuizen

24-09-2023, 01.57 uur

Plopsaland De Panne wil dit jaar werk maken van Halloween. Het Vlaamse attractiepark investeert in verschillende nieuwigheden. Bezoekers van de Halloween Scare Nights kunnen in oktober en november drie nieuwe haunted houses ontdekken.

Die heten Mad Rat - The Manhunt Race, Krampus en CandyStein. Mad Rat, gesponsord door Fanta, bevindt zich onder waterbaan DinoSplash. Voor CandyStein, gevestigd in een loods tussen Wickieland en het Kermisplein, ging Plopsa een samenwerking aan met ontbijtgranenmerk Kellogg's.

In Mad Rat betreden bezoekers een labyrint waar ze op de hielen worden gezeten door gestoorde ratten. Krampus, te vinden bij houten achtbaan Heidi The Ride, draait om de gelijknamige beestachtige demon. Een gezin dat niet meer in de Kerstman gelooft, is het slachtoffer geworden van de duistere krachten van de Krampus.

Snoepfabriek
Wie de snoepfabriek van snoepbaron Dr. CandyStein binnengaat, ontdekt dat het snoepgoed gemaakt is van mensen. De horrorbelevingen zijn in principe gratis te bezoeken. Waaghalzen die geen zin hebben om te wachten, kunnen voor 23 euro een Scare Pass aanschaffen om de rijen over te slaan.

Twee bestaande thema's keren terug: walkthrough Skrämma in themagebied Wickieland en walkthough Scarecrow bij de Big & Betsy Hoeve. In het verleden was Scarecrow te vinden in Heidiland, als een scare zone. Plopsaland neemt afscheid van de drie oude spookhuizen The Cabin, Freak Circus en Camping 't Zonnetje.

Minimumleeftijd
Er zijn Halloween Scare Nights op zaterdag 14, zaterdag 21, zaterdag 28 en dinsdag 31 oktober en zaterdag 4 november. De slogan luidt "Run for your life". Er geldt een minimumleeftijd van 14 jaar. De spookhuizen gaan open van 18:00 of 19.00 tot 22:00 uur.

Meer Plopsaland Resort Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be