Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Podcast: alles over de nieuwe spookhuizen bij Walibi's Halloween Fright Nights

12-10-2023, 12.30 uur

Klik hier voor alle afleveringen van de Looopings Podcast

Nieuwsgierig naar de nieuwe spookhuizen van Walibi Holland? Het pretpark presenteert dit jaar twee nieuwe haunted houses tijdens de Halloween Fright Nights: The Final Slay Ride en Urban Explhorror. Bovendien kwam er een bijzondere escape room. Filmen en fotograferen is verboden, maar in een nieuwe aflevering van de Looopings Podcast wordt wel uitgebreid nagepraat over de toevoegingen.

Wie niet naar binnen durft of de Fright Nights dit jaar overslaat, kan dankzij de podcast alsnog ontdekken wat waaghalzen te wachten staat. Vaste bezoekers Robin Schulte, Wesley Groos en Wessel Wit bespreken - net als vorig jaar - wat je in de spookhuizen aantreft en hoe de nieuwigheden scoren. Zijn ze de moeite waard, of is Walibi anno 2023 ingehaald door de concurrentie?

Naast de twee nieuwe huizen in het attractiepark is ook het After Dark-concept vernieuwd: de horror-overnachtingen in vakantiepark Walibi Village. Logees worden 's avonds laat naar een leegstaande villa geleid. Het huis blijkt de functioneren als een soort angstaanjagende escape room, vol benauwende opdrachten en schrikeffecten. Maar hoe eng is het nou écht?

Concurrentie
Verder gaat het over het niveau van de nieuwe scare zone Ghostly Graveyard én de nieuwe show van Eddie de Clown, waarin de mascotte concurrentie krijgt van een nieuw figuur. Tot slot werpen de halloweenfanaten een blik op de toekomst van het populaire evenement. Wat moet Walibi doen om niet ten onder te gaan aan het eigen succes?

Beluister deze aflevering via SpotifyDe Looopings Podcast is er voor iedereen die meer wil horen over de wereld van pretparken, dierentuinen en attracties. We spreken met prominenten uit de branche over hun werkzaamheden, visie en toekomstplannen. Wil je reageren, mail ons dan.

Luisteren én abonneren kan via gratis podcast-apps als Spotify, Apple Podcasts, Podimo, YouTube, Overcast, Podcast Addict, Castro en TuneIn.
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be