Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Tijdelijke actie: Phantasialand geeft 64 procent korting op wintertickets

19-09-2023, 11.52 uur

Phantasialand verkoopt tijdelijk entreebewijzen met forse kortingen. Wie nu alvast kaarten aanschaft voor winterseizoen Wintertraum, kan maar liefst 64 procent besparen op de toegangsprijs. De reguliere entreeprijs van het Duitse pretpark bedraagt momenteel 54 tot 61 euro, afhankelijk van het bezoekmoment.

Tot en met dinsdag 3 oktober worden online tickets aangeboden vanaf 22 euro per persoon. Bezoekers moeten dan wel vooraf een datum vastleggen. Het gaat om de periode van zaterdag 18 november tot en met zaterdag 23 december.

De voordeligste toegangsbewijzen zijn beschikbaar voor maandagen, dinsdagen, woensdagen en donderdagen. Ze zijn vanaf vandaag te vinden in de ticketshop op phantasialand.de. Het aantal beschikbare kortingskaarten is beperkt, zo waarschuwt Phantasialand.

Kerstvakantie
Wintertraum loopt door in de kerstvakantie en in januari 2024, maar dan gelden geen kortingen. Op zondag 24 en maandag 25 december is het park dicht, net als op maandag 1, maandag 15 en dinsdag 16 januari.

Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be