Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark DippieDoe

'Halloweenparadijs' in pretpark DippieDoe met circus, illusionist en griezels

23-09-2023, 22.19 uur

Het Brabantse pretpark DippieDoe transformeert in de herfstperiode tot DippieBoe. Van dinsdag 17 tot en met zondag 22 oktober staat het attractiepark in Best in het teken van Halloween, speciaal voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar. Het thema van dit jaar hangt samen met een afgebrande bibliotheek.

De personages uit de boeken van de uitgebrande DippieBoekenBibliotheek komen tijdens de halloweendagen tot leven. Bezoekers kunnen zich voorbereiden op "doorgedraaide circusartiesten, venijnige piraten en slijmerige zeemonsters", laat het park weten.

De poorten zijn open van 12.00 tot 21.00 uur. "Het volledige park is omgetoverd tot halloweenparadijs en alle attracties zijn de gehele dag geopend", aldus DippieDoe. Bij de DippieBoerderij worden durfallen verwelkomt door Vincent de Vrolijke Vogelverschrikker. In het Dippiedolledoolhof lopen 's avonds enge wezens rond.

Alfredo Lorenzo
Naast scare actors wordt gezorgd voor een circusvoorstelling van Circus Barani, een griezeldisco en shows van illusionist Alfredo Lorenzo. Laatstgenoemde is bekend van zijn optredens in Attractiepark Slagharen. Volgens het verhaal is de bibliothecaris op mysterieuze wijze opgesloten in één van zijn boeken. Zijn kleinzoon gaat op onderzoek uit.Meer Attractiepark DippieDoe
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be