Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Komisch filmpje: Efteling-kabouter valt met de deur in huis

16-09-2023, 13.35 uurBeeld: @Coshira_

Eén van de kabouters in de Efteling lijkt een nachtje doorgehaald te hebben. In een holle boom in het Sprookjesbos kunnen bezoekers zien hoe een kabouter aan het spelen is op een snaarinstrument. Af en toe gaat de deur achter hem open, waarna een baardloze kabouter naar binnen gluurt.

Het mechanisme functioneert momenteel echter niet feilloos, waardoor de tweede kabouter vrij letterlijk met de deur in huis valt. Het zorgt voor lachwekkende beelden, die vrijdag op social media verschenen.

"Bij de Muziekkabouter moet nog wel even naar de kabouter achter de deur gekeken worden", schrijft de filmer. In de reacties wordt gesuggereerd dat de kabouter in kwestie iets te veel gedronken heeft.

Opnieuw opgebouwd
In het Kabouterdorp in het Sprookjesbos vinden al maanden ingrijpende werkzaamheden plaats. Pal naast de Muziekkabouter is het paddenstoelenparcours uit 1952 gesloopt en volledig opnieuw opgebouwd. Komende week vindt de heropening plaats.Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be