Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Veiling: exclusieve rondleiding achter de schermen van Efteling-attractie Symbolica

20-09-2023, 17.13 uurBeeld: Theme Park Science

Efteling-liefhebbers krijgen de kans om zelf achter de schermen te kijken bij de attractie Symbolica. Als onderdeel van een speciale veiling biedt de Efteling een exclusieve rondleiding door de darkride aan. Die vindt plaats vóór openingstijd van het attractiepark.

De tour wordt verzorgd door projectleider Jaap den Bleker. Hij was intensief betrokken bij de totstandkoming van Symbolica. Het gaat om een veiling voor het goede doel, georganiseerd door branchevereniging IAAPA. Bieden kan tijdens de pretparkbeurs IAAPA Expo Europe, die volgende week plaatsvindt in Wenen.

De zogeheten IAAPA Charity Auction start op woensdag 27 september om 11.00 uur. Fans moeten er wel wat voor over hebben: online bieden is niet mogelijk, dus geïnteresseerden zullen moeten afreizen naar de Oostenrijkse hoofdstad om een bod uit te kunnen brengen. Een ticket voor de IAAPA-beurs is ook noodzakelijk.

Vip-tickets
De rondleiding is onderdeel van een vip-pakket voor vier personen, inclusief vip-tickets en een overnachting in een Efteling-accommodatie. Ook parken als Toverland, Blackpool Pleasure Beach, Parque Warner Madrid, Thorpe Park en Liseberg doen mee aan de veiling. Europa-Park schonk een oud achtbaankarretje.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be