Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling knapt Zandkasteel van Klaas Vaak op

15-09-2023, 17.47 uurBeeld: @84eric e.a.

De Efteling geeft het onderkomen van Klaas Vaak een opfrisbeurt. In het hart van vakantiepark Efteling Bosrijk ligt een waterpartij met de naam Meer van Dromen. Daarin staat het Zandkasteel van de bekende zandkabouter.

De werkzaamheden komen geen dag te vroeg: het bouwwerk kampte al een tijdje met achterstallig onderhoud. Inmiddels staat de verblijfsplaats van Klaas Vaak in de steigers. Decorateurs zijn bezig om het uiterlijk in ere te herstellen, zodat het kasteel weer daadwerkelijk op zand lijkt.

"Binnenkort zo goed als nieuw", belooft Efteling-directeur Fons Jurgens in een bericht op Instagram. Klaas Vaak is de mascotte van Bosrijk, samen met zijn uil Oehoe Houdoe. Het Zandkasteel is normaal gesproken het decor van een klein showtje, met muziek en lichteffecten.







Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be