Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Deelnemers nieuw tv-programma zingen in achtbanen: Extreme Karaoke

24-09-2023, 17.01 uur

Het nieuwe tv-programma Extreme Karaoke speelt zich af in verschillende Nederlandse attractieparken. In de tv-show, onderdeel van kinderblok NPO Zapp op NPO 3, gaat presentator Niek Roozen op zoek naar het ultieme karaoketalent. Jonge kandidaten moeten zich bewijzen in lastige situaties.

Ze zingen onder heftige omstandigheden, waaronder in enkele achtbanen. Voor de derde aflevering, die op zaterdag 16 september werd uitgezonden, filmden de makers in Toverland. Kijkers zagen hoe kinderen probeerden te zingen in lanceerachtbaan Booster Bike, houten achtbaan Troy en wildwaterbaan Djengu River.

In aflevering vier, die gisteren op tv was, vormde Duinrell het decor. Allereerst waagden de zangtalenten zich aan de Botsauto's. Daarna stond een ritje in de misselijkmakende Waterspin op de planning, gevolgd door een ultieme test in rollercoaster Falcon.

Expeditie Robinson
Beide uitzendingen zijn terug te kijken op NPO Start. Aflevering vijf, die volgende week verschijnt, werd ook opgenomen in Duinrell. Presentator Roozen is onder meer bekend van Expeditie Robinson en Brugklas. Hij krijgt bij het jureren hulp van bekende Nederlanders.Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be