Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Vrijevalachtbaan Efteling gaat over de kop

23-04-2014, 08.45 uur

Gaandeweg druppelen er steeds meer details binnen over de nog te bouwen dive coaster in de Efteling. De nieuwe aanwinst voor 2015 gaat in ieder geval minstens één keer over de kop, bevestigen betrokkenen aan Looopings.

Van de 37,5 meter lange vrije val bevindt 7,5 meter zich straks in een diepe tunnel onder de grond. Dat betekent dat de baan boven de grond 30 meter hoog wordt, iets hoger dan de Python.

En om de ride nog heftiger te maken, komen passagiers te zitten in zogenaamde ‘floorless’ treintjes. Hun voeten bungelen tijdens de rit los in de lucht.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be