Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Nachtje in nieuwe Frozen-suite Disneyland Paris: ruim 10.000 euro

13-09-2023, 20.19 uur

Disneyland Paris vraagt exorbitante bedragen voor nieuwe themasuites in het vernieuwde Disneyland Hotel. Dinsdag werd bekend dat het luxe vijfsterrenhotel eind januari volgend jaar weer opengaat na een grote verbouwing. Toen kwamen al de prijzen van standaardkamers naar buiten.

De tarieven voor de luxere suites zijn in principe niet openbaar: op de officiële Disneyland-website worden ze niet genoemd. Wie interesse heeft in het boeken van zo'n kamer, moet telefonisch contact opnemen met de klantenservice.

Fansite DLP Report besloot de prijzen voor de nieuwe suites op te vragen. Het gaat om een verblijf van één nacht voor twee personen in februari 2024, inclusief twee dagen toegang tot de Disney-parken. Voor de exclusieve Royal Suite, in de stijl van Frozen, moet maar liefst 10.342 euro betaald worden.

Beauty and the Beast
De Princely Suite, gebaseerd op de liveaction-versie van Beauty and the Beast, kost 7162 euro voor één nacht. Verder zijn er Signature Suites die in het teken staan van Sleeping Beauty, Cinderella, Tangled, Frozen en Beauty and the Beast. Daarvoor vraagt Disney 3112 euro.

Tot slot biedt Disneyland Castle Club-suites aan in de sfeer van Sleeping Beauty, Cinderella en Beauty and the Beast. Koppels die daar een nachtje willen doorbrengen, rekenen 4702 euro af.

Portemonnee
Disney-fans met een kleinere portemonnee zullen genoegen moeten nemen met de reguliere kamers, al zijn die ook niet bepaald goedkoop. In de eerste helft van 2024 variëren de prijzen van 814 euro tot 1337 euro per nacht. Het Disneyland Hotel vormt de entree van het Disneyland Park: gasten wandelen zo het themapark in.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be