Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Sprookjeswonderland Enkhuizen

Recensent walgt van eten in Sprookjeswonderland Enkhuizen: één ster

13-09-2023, 12.42 uurBeeld: @snackspert

Sprookjeswonderland Enkhuizen heeft geen goede beurt gemaakt bij hapjesrecensent Eke Bosman. De snackdeskundige, die zichzelf Snackspert noemt op social media, proefde meerdere gerechten in het Noord-Hollandse pretpark. Hij is zwaar teleurgesteld over wat hij aantrof.

"Ik moet je zeggen, wat is de kwaliteit van eten daar behoorlijk laag", oordeelt de kenner, goed voor 111.000 Instagram-volgers. Bosman heeft er niet meer dan één ster voor over. "Dat je echt hele gare broodjes verkoopt en zonder enige liefde je snacks frituurt, vind ik oprecht jammer."

Wat is er precies mis met de etenswaren? "De frietpatat is slap, gebakken in oud frituurvet en de frikandel heeft daar ook veel te lang in gelegen, als een verschrompelde lul die op sterk water is gezet." Bosman vult aan dat de smaak wel prima is. "Maar elke hap voelt als een slechte pass van Mark Flekken." Flekken is de doelman van het Nederlands voetbalelftal.

Zo zonde
De snackexpert noemt het "zo zonde van zo'n leuk pretpark". "Sprookjeswonderland in Enkhuizen is een heel fijn pretpark voor kleine kinderen." Dat maakt de tegenvallende horeca extra betreurenswaardig, vindt Bosman. "Ik kom zeker terug, omdat het daar echt leuk is, maar voortaan neem ik m'n eigen eten mee."

Instagram-gebruikers kunnen zich wel vinden in het oordeel van de snackconnaisseur. "Die frikandel heeft een vel waar Rachel Hazes niks bij is", reageert ene Bas bijvoorbeeld. Glenn Fischer noemt de maaltijden in het park "een uitgekotste versie van de horroravonturen van de gebroeders Grimm". "Dan zit je al gauw weer met scheurbuik op de snelweg."

Meer Sprookjeswonderland Enkhuizen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be