Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Tweede leven voor gesloten attractie Bobbejaanland

13-04-2014, 16.54 uur

We zijn nog niet helemaal van de Fly Away in Bobbejaanland af. De attractie werd dit voorjaar gesloten om plaats te maken voor een nieuwe attractie in 2015. Maar de ride gaat niet linea recta naar de sloop: Bobbejaanland heeft een collegapark zo gek gekregen om de machine over te nemen.

Dat bevestigt directeur Roland Kleve aan Looopings. Hij wil niet zeggen om welk pretpark het gaat, maar het is aannemelijk dat de Fly Away verhuist binnen de groep van de eigenaar van Bobbejaanland. Daaronder vallen bijvoorbeeld ook Attractiepark Slagharen en Movie Park Germany.

"We hebben bewust gewacht met het afbreken omdat we willen dat hetzelfde bedrijf zowel de afbraak als de opbouw in het andere park doet", aldus Kleve. Alle sporen van de Fly Away moeten in juli zijn uitgewist. Dan beginnen de bouwwerkzaamheden aan de nieuwe attractie.

Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be