Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Slagharen blundert met ticketshop Halloween: grappenmakers bestellen in één keer duizenden gratis tickets

12-09-2023, 11.35 uurBeeld: PromenadeFotos

De online ticketshop voor Halloween in Attractiepark Slagharen, die maandag werd gelanceerd, zit behoorlijk klunzig in elkaar. Door een technische flater was het mogelijk om voor één van de horrororattracties - doolhof Crows Nest - duizenden gratis toegangsbewijzen tegelijk te bestellen. Daardoor lijkt Crows Nest op dit moment volledig uitverkocht.

Voor de extra halloweenbelevingen in het Overijsselse pretpark zijn aparte kaartjes nodig. Crows Nest kost geen geld, maar om de drukte in goede banen te leiden, wordt daar wel gewerkt met tickets per tijdvak. Die zijn sinds gisteren online te boeken via shop.booqticketing.nl/FysYJzjM.

De webshop lijkt echter in elkaar gezet door amateurs. Meerdere personen wezen Looopings erop dat er geen limieten zijn ingebouwd. Zo lukte het grappenmakers om maandagavond alle beschikbare tickets voor Crows Nest te reserveren. Bestellingen met duizend of meer tickets bleken geen enkel probleem.

Andere aanvangstijd
Tijdens avond-evenement Western Nightmares zitten alle tijdvakken voor Crows Nest nu vol. Wie de shop opent, krijgt bij elk tijdslot de melding "Uitverkocht, selecteer een andere aanvangstijd". In werkelijkheid heeft slechts een handjevol geïnteresseerden een ticket geboekt.

Looopings bracht Slagharen maandagavond op de hoogte van het probleem. "Dit is uiteraard niet de bedoeling", laat een woordvoerder weten. Inmiddels zijn er maatregelen genomen om misbruik te voorkomen. Voor Crows Nest geldt voortaan een limiet van zes tickets per bestelling. Men is nog bezig om de duizenden nepboekingen te verwijderen.

Geen schade
"We verwachten dat de volle tijdvakken snel weer beschikbaar zijn", aldus de voorlichter. "Er is gelukkig geen schade aangericht aan het systeem." Het halloweenseizoen van Slagharen start op zaterdag 7 oktober. Naast Crows Nest bestaat het aanbod uit spookhuis The Manor, walkthrough Outcast Camp en de drie scare zones Pumpkin Market, Main Street en Lost Trail.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be