Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen introduceert speciaal griezelbuffet tijdens Halloween

13-09-2023, 17.34 uur

Wie in oktober naar het nieuwe halloween-evenement van Attractiepark Slagharen komt, kan een hapje eten in stijl. Tijdens de acht avonden van Western Nightmares biedt restaurant Big Jake Dinner House een speciaal griezelbuffet aan. De familievriendelijke beleving is beschikbaar tussen 17.00 en 20.00 uur.

Big Jake Dinner House bevindt zich aan de rand van het Fonteinplein. Slagharen belooft "de lekkerste gerechten met een halloweentwist", zoals spaghetti bolognese met oogballen, broodstengels met nagels of frikandelmummies. "Pas op voor de enge bewoners van Big Jake die ook graag wat willen eten!", staat op de Slagharen-site.

Het buffet kost 31 euro voor volwassenen en 15,50 euro voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Kinderen tot en met 3 jaar eten gratis mee. Koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen, overige drankjes moeten apart betaald worden. Bij het reserveren vraagt Slagharen een aanbetaling van 10 euro, die uiteindelijk in mindering zal worden gebracht op de rekening.

Alternatieve route
Op de acht halloweenavonden blijft Slagharen geopend tot 22.00 uur. Voor waaghalzen van 14 jaar en ouder zijn er zes extra horrorbelevingen: een spookhuis, een walkthrough, een doolhof en drie scare zones. Western Nightmares start om 18.06 uur. Tafelende gezinnen die geen zin hebben in horror, kunnen het park na het diner via een alternatieve route verlaten.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be