Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Puy du Fou España

Teamwork: medewerkers Spaans pretpark herstellen stormschade

10-09-2023, 23.08 uur

Medewerkers van het Spaanse pretpark Puy du Fou España hebben samen de handen uit de mouwen gestoken om stormschade te herstellen. Het historische themapark in de stad Toledo, in de buurt van Madrid, werd eerder deze maand getroffen door zwaar noodweer.

Regen, hagel, onweer en harde windvlagen zorgden voor een hoop overlast en een flinke ravage. In een video komen beelden van de storm voorbij. Mede dankzij de inzet van kantoor- en showpersoneel is het gelukt om het park weer op te knappen, schrijft directeur Erwan de la Villéon op LinkedIn.

"De afgelopen twee dagen hebben we accountants paden zien herstellen, ruiters videoprojectoren zien fiksen en hr-mensen pergola's zien repareren", aldus de directeur. "Het hele team heeft zich ingezet om het park weer in vorm te krijgen."

Seizoen verlengen
De la Villéon is iedereen zeer dankbaar voor de hulp. "Ja, morgen openen we onze deuren, zoals het hoort! Sterker nog: we gaan het seizoen verlengen vanwege het grote succes." Voor september en oktober zouden al 220.000 tickets verkocht zijn. "Zonder het werk van de onvermoeibare Puy du Fou-familie zou dit allemaal niet mogelijk zijn."Meer Puy du Fou España
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be