Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Video: Disneyland Paris geeft update over bouw van Frozen-themagebied

09-09-2023, 17.48 uur

Disneyland Paris laat zien hoe het eraan toegaat op de bouwplaats van een nieuw Frozen-themagebied. In het Walt Disney Studios Park opent naar verwachting in 2025 een themawereld rond de populaire animatiefilm met de zussen Anna, Elsa en sneeuwman Olaf. Vandaag kwamen beelden van het bouwterrein naar buiten, plus enkele kleine nieuwtjes.

In een korte videoreportage, gemaakt ter gelegenheid van een Disney-conventie in de Verenigde Staten, wordt achter de schermen gekeken bij meerdere grote bouwprojecten in het Europese Disney-resort. Zo zien we beelden van de renovatie van het Disneyland Hotel, een in aanbouw zijnde boulevard met een Tangled-attractie en een groot nieuw meer.

Daarnaast staat men stil bij het Frozen-project. Projectmanager Diane Oram toont de toekomstige baai, waar een kasteel vorm begint te krijgen. Ook een klokkentoren - de ingang van een nieuwe Frozen-attractie - staat grotendeels overeind. Op sommige plekken wordt al gewerkt aan de decoraties.

Animatronics
Disney koos voor een gemoderniseerde versie van de bootjesdarkride Frozen Ever After Ride uit het Amerikaanse Disney-park Epcot, met vernieuwde animatronics. Waar in Epcot gebruik wordt gemaakt van gezichten met videoprojecties, krijgen de bewegende figuren in Parijs volledig fysieke gezichten.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be