Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bellewaerde Park

Video: Bellewaerde Park geeft voorproefje op nieuw themagebied

07-09-2023, 23.41 uur

Het Belgische pretpark Bellewaerde Park maakt een enorme transformatie door. Dit jaar werd al een recordbedrag van 17 miljoen euro geïnvesteerd in meerdere nieuwe attracties en belevingen. Volgend jaar opent een nieuw themagebied met opnieuw enkele nieuwe attracties.

Een sensationele attractie met de werktitel Spinning Rapids vormt het hoogtepunt van de uitbreiding. Dat wordt een 26 meter hoge waterbaan van fabrikant Intamin, met meerdere liften en afdalingen, plus een gigantische halfpipe. Bezoekers nemen plaats in ronde boten voor acht personen.

Nu het hoogseizoen voorbij is, licht Bellewaerde alvast een tipje van de sluier op. Op YouTube verscheen een korte dronevideo van de bouwplaats. "Er wordt hard gewerkt aan een totaal nieuwe zone, goed voor een investering van bijna 23 miljoen euro", laat het park weten.

Kinderachtbaan
De waterattractie begint al vorm te krijgen. In het parkdeel komen uiteindelijk ook twee andere attracties te liggen: een kinderachtbaan en een waterbaantje met kleine boomstammetjes. De opening moet plaatsvinden in april 2024.Meer Bellewaerde Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be