Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Holiday Park

Foto's: nieuw spookhuis in Duits Plopsa-park is huiveringwekkende houtzagerij

31-10-2023, 23.59 uur

Het Duitse pretpark Holiday Park vierde Halloween met een nieuw spookhuis. Bezoekers van het Plopsa-attractiepark konden dit jaar haunted house Sägewerk ontdekken, waar ze geconfronteerd werden met levensgevaarlijke zaagmachines. Wie het horrorhuis heeft gemist, kan nu een fotoreportage bekijken.

Sägewerk draaide om een sollicitatie bij een houtzagerij uit de jaren zeventig. "Angstaanjagende houtbewerkers, echte zaagmachines en wrede experimenten maken nachtmerries werkelijkheid", viel te lezen in de promotietekst.

Het spookhuis was gratis toegankelijk. Bezoekers konden wel bijbetalen om de wachtrij over te slaan, via de zogeheten Nightmare Lane. Voor het griezelfeest hanteert het park de term Halloween Fright Nights, net als Walibi Holland. Holiday Park spreekt over "het grootste halloween-evenement van de regio".

Parade
In totaal waren er zeven horrorattracties: de spookhuizen Sägewerk, Schnitzelhaus, Freak Circus en Titty Twister, de walkthrough Camp Sonnenschein en de scare zones Death Game en Zombie Factory. Daarnaast werd gezorgd voor een parade, optredens van dj's, een vuurshow en een vuurwerkspektakel.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Holiday Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be