Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris lanceert souvenircollectie rond bekende attracties

09-09-2023, 12.25 uur

Beeld: @DLPReport, @ED92magic, @Cave0fWonders, @InsideDlpCastle

T-shirts, truien, mokken, tassen, horloges, servies, magneten, sieraden, jassen, puzzels, sleutelhangers... Je kunt het zo gek niet bedenken of het is onderdeel van een nieuwe souvenircollectie rond Disney-attracties. Nieuwe artikelen in de stijl van enkele iconische attracties liggen sinds deze week in de winkels van Disneyland Paris.

Tot nu toe kregen acht attracties een eigen productlijn. Dat zijn Big Thunder Mountain, Phantom Manor, The Twilight Zone Tower of Terror, It's a Small World, Pirates of the Caribbean, Peter Pan's Flight, Hyperspace Mountain en La Tanière du Dragon. Naast een reeks standaarditems werden voor sommige attracties ook enkele bijzondere creaties ontwikkeld.

Zo kunnen fans een gedetailleerde miniatuurlocomotief of een goudklompje van Big Thunder Mountain aanschaffen. Verder kwamen er beelden en woondecoraties gebaseerd op Phantom Manor en Tower of Terror. Het draaien van een schilderij van Phantom Manor-personage Henry Ravenswood zorgt voor een griezelige transformatie.

Main Street
De nieuwe artikelen zijn op dit moment te vinden in New Century Notions Flora's Unique Boutique, één van de winkels in parkdeel Main Street. Ook de Walt Disney Studios Store in het Walt Disney Studios Park en World of Disney in Disney Village bieden de items aan. Het is de bedoeling om de producten de komende tijd ook toe te voegen aan winkels bij de attracties in kwestie.

Big Thunder Mountain

Phantom ManorThe Twilight Zone Tower of TerrorIt's a Small World

Pirates of the Caribbean

Peter Pan's Flight

Hyperspace Mountain

La Tanière du Dragon

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be