Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling werkt aan Droomvlucht-themakamer in het Efteling Hotel

05-09-2023, 11.14 uur

In het Efteling Hotel wordt gewerkt aan een nieuwe themakamer rond Droomvlucht. Efteling-bezoekers krijgen vanaf december 2023 de kans om te slapen in de sfeer van de populairste attractie van het park. Vandaag verscheen een promotiefilmpje op social media, waarin wordt gehint op de toevoeging.

"In december gaat er iets wonderlijks gebeuren in het Efteling Hotel", valt te lezen in de beschrijving. Te zien is hoe een elfje uit Droomvlucht naar "een luchtkasteel" vliegt. Daar stuit ze uiteindelijk op een bordje met de mededeling "alleen toegang voor trollen en elfjes".

De nieuwe themasuite vervangt een bestaande kamer. Alle themakamers bevinden zich in de torens van het onlangs gerenoveerde hotel. Het complex telt in totaal 24 torenkamers verdeeld over zes verdiepingen, waarvan er momenteel twintig zijn ingericht als themasuite.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be