Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Dit wordt het nieuwe spookhuis van Toverland: Now You're Mine

04-09-2023, 19.01 uur

Het nieuwe spookhuis van Toverland gaat Now You're Mine heten. Dat melden ingewijden aan Looopings. Met de naam wordt geknipoogd naar het thema van het haunted house: Limburgse mijnbouw. Een voorlichtster van het attractiepark kan het bericht nog niet bevestigen.

Toverland werkt al maanden aan de komst van een gloednieuw spookhuis voor de Halloween Nights. Het thema lekte al in april uit. In juli werd begonnen met de bouw van een gigantische loods voor de horrorattractie, gelegen achter entreegebied Port Laguna. Nu kan Looopings de naam én de verhaallijn uit de doeken doen.

Wie een kaartje koopt voor Now You're Mine, wordt straks welkom geheten in Mijnbouwmuseum Sevenum. Daar bekijken aanwezigen een tijdelijke tentoonstelling over Mijndert Müller, een markante mijndirecteur. Sinds hij in de donkere mijngangen bij het museum op zoek ging naar een bijzondere steen, ontbreekt van hem ieder spoor.

Geheimen
Müller aast op de zogeheten Magnum Opus, een steen met speciale krachten. Wie het rekwisiet bezit, heeft volgens de legende het eeuwige leven. Een rondgang door het nieuwe spookhuis gaat naar verwachting zo'n twintig minuten duren. Bezoekers ontdekken dan de geheimen van de mijndirecteur. De toegangsprijs is nog niet bekend.

Een woordvoerster kan het nieuws bevestigen noch ontkennen. "We komen zeer binnenkort zelf met meer informatie over de Halloween Nights", laat ze weten in een reactie. Het halloweenseizoen van Toverland duurt van zaterdag 7 oktober tot en met zondag 5 november. Er zijn dit jaar dertien avondopenstellingen met spookhuizen, scare zones en acteurs.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be