Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Officiële app Europa-Park nu ook beschikbaar in het Nederlands

05-09-2023, 11.39 uur

Van de officiële app van Europa-Park en Rulantica bestaat nu ook een Nederlandse versie. Tot nu toe was de smartphone-app alleen beschikbaar in het Duits, Engels en Frans. Gebruikers uit Nederland en Vlaanderen kunnen de applicatie voortaan in hun eigen taal bekijken.

Daarvoor deed het Zuid-Duitse pretparkresort een beroep op Henk Groenen, die al jaren de Nederlandse teksten voor de website en ticketshop verzorgt. "Deze gratis app is dé ideale begeleider voor, tijdens en na je bezoek aan Europa-Park en Rulantica", laat hij weten in een persbericht.

De app bevat een interactieve plattegrond met routebeschrijvingen, wachttijden, showtijden, nieuwtjes, cadeaukaarten en een zoekfunctie. Ook is het mogelijk om direct entreebewijzen en parkeertickets aan te schaffen. Verder kunnen bezoekers de app gebruiken voor de gratis voorrangsservice VirtualLine, actief bij zes attracties.

Papieren plattegrond
De app is gratis te downloaden voor Apple- en Android-telefoons. Groenen benadrukt dat het gebruiken van de app niet verplicht is. "Ook zonder de app is en blijft een bezoek aan Europa-Park en Rulantica een grenzeloos avontuur. Neem gerust de papieren plattegrond mee, welke gratis bij de ingang verkrijgbaar is."

Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be