Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Looopings

Een nieuwe Looopings-pin: bestel nu de officiële pin van de Looopings Podcast

10-11-2023, 16.23 uur

Looopings brengt een nieuwe pin uit. Pinverzamelaars kunnen vanaf nu een officiële pin bestellen van de Looopings Podcast. Het souvenirtje is exclusief verkrijgbaar bij Pretparkwinkel.nl, voor 8,50 euro. Het aantal beschikbare exemplaren is beperkt.

Sinds de lancering in 2019 verscheen de Looopings Podcast meer dan vijftig keer. Dat jubileum werd aangegrepen voor het ontwikkelen van een eigen pin, met het herkenbare logo van de podcast. Het gaat om een vierkant design met het Looopings-embleem voorzien van een play-button, precies zoals het beeldmerk verschijnt in podcast-apps.

De gelimiteerde Looopings Podcast-pin is het derde exemplaar in de Looopings-pincollectie, na het uitkomen van een eerste algemene pin in februari 2021 en een speciale pin voor het koperen jubileum van de website in januari 2023. Laatstgenoemde pin was binnen enkele uren volledig uitverkocht.

Bestellen
Er worden geen exemplaren meer van gemaakt. Dat geldt ook voor de nieuwe Looopings Podcast-pin. Bestellen kan via Pretparkwinkel.nl, zolang de voorraad strekt.

Meer Looopings
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be