Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Movie Park strijdt tegen voedselverspilling: snackpakketten voor enkele euro's

10-09-2023, 20.50 uurBeeld: Chris und Mareike vloggen

Movie Park Germany wil voedselverspilling tegengaan. Het Duitse pretpark heeft zich aangesloten bij het initiatief Too Good To Go, bedoeld om etenswaren te redden die bijna over de houdbaarheidsdatum gaan. Bezoekers kunnen voor een prikkie een verrassingspakket met verschillende snacks bestellen.

"Lange draaidagen vragen om goede catering, dat is duidelijk", schrijft het filmpark op social media. "Maar zelfs in producties met een enorme cast en een nog grotere crew, gebeurt het soms dat niet alle lekkernijen opgegeten worden."

Too Good To Go werkt via een speciale app. Geïnteresseerden plaatsen op de dag van hun bezoek een bestelling, voor enkele euro's. Wat niet verkocht is, gaat aan het einde van de dag de pakketten in. Bezoekers ontvangen een tijdvak waarin ze de hapjes kunnen ophalen.

Kaaspretzel
Het gaat om producten uit de Bakery en restaurant Pizza & Pasta. Uiteraard wisselt het aanbod per dag. Vloggers laten zien dat ze afgelopen week 3,99 euro kwijt waren voor een tas met een chocoladecake, een kaaspretzel, een pretzelbroodje, een muffin en een broodje salami.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be