Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Slagharen start ticketverkoop voor Halloween 2023: spookhuis kost 5 euro per persoon

11-09-2023, 13.23 uur

Attractiepark Slagharen verkoopt vanaf vandaag tickets voor het nieuwe halloween-evenement Western Nightmares. Voor drie belevingen moeten aparte kaartjes geboekt worden: spookhuis The Manor, walkthrough Outcast Camp en doolhof Crows Nest. Dat kan vanaf vandaag via de Slagharen-site.

Daar is een link te vinden naar een externe ticketshop met een onbegrijpelijk adres: shop.booqticketing.nl/FysYJzjM. The Manor kost 's avonds 5 euro per persoon, Outcast Camp 4 euro. Crows Nest is gratis toegankelijk, maar bezoekers moeten wel online een tijdslot reserveren. Er wordt gewerkt met tijdvakken van een kwartier, tussen 18.15 en 21.45 uur.

Het boekingssysteem is ietwat onoverzichtelijk en omslachtig. Gebruikers selecteren eerst een datum, gevolgd door een tijdvak. Daarna kunnen ze kiezen uit de drie horrrorbelevingen. Het is echter niet wenselijk om alle ervaringen aan te vinken, omdat het spookhuis, de walkthrough én het doolhof dan binnen hetzelfde kwartier bezocht moeten worden.

Afgerond
Daarom dient men na het kiezen van een beleving eerst op een ander tijdvak te klikken. Tijdens het bestelproces is niet te zien welke opties al geselecteerd zijn, totdat alle persoonlijke gegevens zijn ingevuld en de bestelling wordt afgerond.

Er zijn ook tijdslots beschikbaar tussen 10.30 en 16.30 uur. Dat zijn de tijdvakken voor het kindvriendelijke halloweenfestival Scary Prairie. Overdag gaan The Manor, Outcast Camp en Crows Nest open voor een jonger publiek, met een gereduceerd tarief. The Manor en Outcast Camp kosten dan 2 euro per persoon, Crows Nest blijft gratis.

18.06 uur
Western Nightmares vindt plaats op alle vrijdagen en zaterdagen van 7 tot en met 28 oktober, plus woensdag 25 oktober. Het park is dan open van 10.00 tot 22.00 uur, het avond-evenement start om 18.06 uur. Op 23 dagen in de herfstperiode staat Scary Prairie op de planning.Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be