Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Eerste keer Halloween in Slagharen: Western Nightmares met zes horrorbelevingen

31-08-2023, 09.41 uur

Western Nightmares wordt de naam van het allereerste halloween-evenement in Attractiepark Slagharen. Dat maakt het pretpark vandaag bekend. Op acht avonden in oktober ontdekken bezoekers zes horrorbelevingen: één groot spookhuis, twee walkthroughs in de openlucht en drie scare zones.

Western Nightmares is bedoeld voor "bezoekers met stalen zenuwen", aldus Slagharen. Zij kunnen zich vanaf zes minuten over zes opmaken voor "de duistere kant van het Wilde Westen", met zo'n zeventig acteurs. Het park blijft open tot 22.00 uur. Er geldt een adviesleeftijd van 14 jaar en ouder.

Het haunted house draagt de naam The Manor. Waaghalzen betreden een verlaten villa op de prairie, waar ronddwalende geesten op zoek zijn naar nieuwe slachtoffers. Gisteren kwamen al foto's van de decors naar buiten.

Strodoolhof
Outcast Camp is een walkthrough in de stijl van Amerikaanse rednecks. "Deze knettergekke bewoners verwelkomen je met open armen, maar zullen je nooit meer loslaten", luidt de beschrijving. Verder is er strodoolhof Crows Nest. "Deze stro-opslag is 's avonds absoluut niet veilig voor gewone stervelingen." De drie scare zones heten Pumpkin Market, Main Street en Lost Trail.

Van zaterdag 7 tot en met zondag 29 oktober is overdag al een kindvriendelijk halloweenfestival voor families, onder de naam Scary Prairie. The Manor, Outcast Camp en Crows Nest gaan dan open voor een jonger publiek. Outcast Camp wordt bevolkt door "markante westernreizigers van allerlei pluimage".

Randy en Rosie
In The Manor woont de familie Bones. De rollen worden omgedraaid: kinderen krijgen de opdracht om de familieleden te laten schrikken in plaats van andersom. Verder kunnen bezoekers overdag al dwalen door de drie griezelgebieden, waar ze bijzondere bewoners tegen het lijf lopen.

De Scary Prairie-activiteiten worden afgesloten met een kleinschalige parade waar kinderen aan mee kunnen doen. Western Nightmares staat op het programma voor alle vrijdagen en zaterdagen van 7 tot en met 28 oktober, plus woensdag 25 oktober. Scary Prairie vindt plaats op 23 dagen. Tickets voor beide evenementen zijn online verkrijgbaar vanaf maandag 11 september. De prijzen van de extra attracties zijn nog niet bekend.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be