Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Overnachtingen in horrorhuisjes Walibi Holland binnen een week uitverkocht

31-08-2023, 14.32 uurBeeld: Gio

Wie nog twijfelde over een horror-overnachting in Walibi Holland is nu te laat. Het After Dark-concept, waarbij de Halloween Fright Nights na sluitingstijd doorgaan in vakantiepark Walibi Village, zit al helemaal vol. Binnen een week na de aankondiging zijn alle horrorhuisjes uitverkocht.

Dat heeft het pretpark vandaag bekendgemaakt via social media. After Dark vindt plaats op de twaalf avonden van de Halloween Fright Nights. Per avond zijn er acht huisjes voor maximaal zeven personen. Verblijfsgasten worden 's nachts de stuipen op het lijf gejaagd door angstaanjagende figuren.

Bovendien zijn de bungalows voorzien van schrikeffecten. Nieuw is dat deelnemers dit keer ook uit hun huisje worden gelokt. Ze betreden een leegstaande villa aan de rand van Walibi Village, waar ze geconfronteerd worden met huiveringwekkende taferelen uit het verhaal rond de onzichtbare entiteit Darkness.

Reserveren
Walibi Village bestaat in totaal uit 142 bungalows. De reguliere vakantiehuizen, zonder schrikeffecten en griezels, zijn nog wel te boeken voor de halloweenperiode. Een reservering is inclusief één dag toegang tot Walibi Holland tijdens de Halloween Fright Nights.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be