Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn stelt nieuwe directeur voor

30-08-2023, 11.35 uur

Avonturenpark Hellendoorn heeft een vervanger gevonden voor algemeen directeur Tim Golstein, die onlangs bekendmaakte afscheid te nemen. Het Overijsselse pretpark wordt vanaf vrijdag 1 september geleid door Rens-Jan van Vliet. Hij was nog niet eerder werkzaam in de pretparkwereld.

Wel heeft Van Vliet ervaring in de recreatiesector, als salesmanager bij conferentiecentrum RAI Amsterdam. Ook was hij actief voor de International Federation of Boat Show Organisers. De afgelopen jaren bekleedde hij een directiefunctie bij Savage Lighting, een leverancier van verlichting voor superjachten en cruiseschepen.

Het Avonturenpark laat weten dat Van Vliet ernaar uitkijkt om aan de slag te gaan in het park. Hij zou "veel enthousiasme" meebrengen. De nieuwe directeur heeft zelf nog niets gecommuniceerd over zijn aanstelling. In een perscommuniqué wordt ook geen citaat genoemd.

Managementteam
Het huidige managementteam van het attractiepark bestaat verder uit financieel manager Yvonne Meijerink, marketingmanager Danny van der Weel, technisch manager Leroy Wijering, horeca- en merchandisemanager Niek Wennink en operationeel manager Henry de Kouwer.

Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be