Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Kermisexploitant (57) overleden na mishandeling bij wegafzetting

28-08-2023, 12.40 uurBeeld: Rens Hulman

Een 57-jarige kermisexploitant is om het leven gekomen na een mishandeling op de N348 in Deventer. De man stopte zondagavond met zijn kermiswagen bij een wegafzetting op de Siemelinksweg. Er ontstond een opstootje, waarbij het slachtoffer onwel raakte. Reanimatie mocht niet baten.

Wat er precies is gebeurd, moet duidelijk worden aan de hand van getuigenverklaringen. In de kermiswereld wordt geschokt gereageerd op de gebeurtenis, meldt RTV Oost. De man, afkomstig uit het Gelderse dorp Laag-Soeren, was al tientallen jaren kermisondernemer.

Hij had spellenwagens en een oliebollenkraam. Ook was de exploitant regelmatig actief als chauffeur voor collega's. Nabestaanden zitten nog met veel vragen. Ze hopen snel meer duidelijk te krijgen. De politie heeft twee verdachten aangehouden: een 36-jarige man uit Rossum en een 52-jarige man uit Hengelo.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be