Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris presenteert nieuw evenement in winter 2024: Disney Symphony of Colours

28-08-2023, 11.35 uur

Disneyland Paris begint het nieuwe jaar met een nieuw festival. Vanaf maandag 8 januari 2024 staat het Disneyland Park in het teken van Disney Symphony of Colours. Het concept, met onder andere een muzikale dansshow en een avondspektakel, wordt omschreven als "betoverende ervaringen die kleur toevoegen aan de winter".

Het grote avondspektakel Disney Dreams wordt nu nog ingeluid door dronevoorstelling Disney D-Light. Eind september maakt de productie plaats voor korte voorshows rond Halloween en Kerstmis. Als de kerstperiode achter de rug is, gaat Disney Symphony of Colours van start.

Drones zullen wederom een belangrijke rol spelen in de vervanger van Disney D-Light. "Een gloednieuwe avondshow geeft de gasten het gevoel dat er een parade boven het resort vliegt", aldus Disney. De voorstelling bestaat uit "een combinatie van fonteinen, lichten, videoprojecties en gesynchroniseerde drones die geanimeerde paradewagens in de lucht uitbeelden".

Dream and Shine Brighter
Op het plein voor het kasteel van Doornroosje is nu nog Dream and Shine Brighter te zien, ter ere van het dertigjarig bestaan van Disneyland Paris. In de vervanger, die gelanceerd wordt op zaterdag 10 februari 2024, krijgen Minnie, Donald, Katrien en Goofy gezelschap van Disney- en Pixar-personages als Timon (The Lion King), Joy (Inside Out) en Mirabel (Encanto).

In februari verschijnt ook de aankleding die hoort bij Disney Symphony of Colours. In parkdeel Main Street, U.S.A. worden winterse taferelen dan omgetoverd tot "een bloemrijke omgeving waarin alle prachtige kleuren van de natuur tot uiting komen". Tot wanneer het evenement duurt, is nog niet bekend. De slogan luidt "let's paint winter with joys of magic and music".

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be